• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Tal-Fanal Village

Joyce van Onzenoort
Joyce van Onzenoort Toegevoegd op: 19-8-2017

Malta Gozo

Blij verrast door Gozo - We hadden bewust gekozen voor een bestemming met mooi weer en niet teveel toerisme en wat een goede keuze hebben we gemaakt met Gozo. Ondanks dat het heel heet was, hebben we genoten van dit mooie eiland, van de cultuur, natuur en het heerlijke eten. Ongeveer alles is te bezoeken in maximaal 20 minuutjes rijden. Af en toe denk je, waar ga ik terecht komen, maar we hebben de meest schitterende baaitjes en plekjes gezien. De wegen er naar toe zijn inmiddels door mijn dochter omgedoopt tot Maltezer weggetjes ;-) Ook zijn we midden in een dorpsfeest terechtgekomen en werden hartelijk onthaald en mochten erbij komen zitten op het dorpsplein. Echt genieten! De mensen zijn er heel vriendelijk en spreken goed Engels. Ook de accommodatie was voor ons helemaal goed. We werden verrast door de grootte van het appartement (in de dependance), we hadden zelfs 2 badkamers en dat er bij de dependance ook een apart zwembad was. Bij het zwembad waren altijd bedjes en schaduwplekken genoeg, nooit strijd om de bedjes en af en toe waren we gewoon alleen in het zwembad. Vanaf het balkon hadden we schitterend uitzicht op het zwembad, de vuurtoren en de zee. We werden hartelijk ontvangen en kregen zelfs al de eerste levensmiddelen van de gastheer. Heel fijn! Een klein nadeel was, dat er op loopafstand geen restaurantjes zitten en dat je dus altijd met de auto op pad moet. En als je dan in restaurantjes komt met schitterend uitzicht, waar de huiswijn per fles maar 3 euro kost, dan laat je de auto liever thuis. ;-) Al met al letterlijk en figuurlijk een heerlijke vakantie en het zou me niets verbazen als we nog een keer terug gaan.

White Village

Joelle Fleerackers
Joelle Fleerackers Toegevoegd op: 19-8-2017

Griekenland Rhodos

FAN-TAS-TISCH! - Wat een prachtige villa! Alles splinternieuw, mooi, stijlvol en gezellig ingericht. Heerlijke douche, ruime slaapkamers, prima werkende airco, groot zwembad. Wat een luxe! We hebben GENOTEN van elke seconde daar en gaan zeker nog een keer terug! Lekker gegeten bij: Stefano (Kiotari), Taverna Platanos (vlak bij White Village), Pelecanos Taverna (Vati) Leuk om te doen: Prassonissi (watersportstrand in het zuiden- we huurden daar een SUP), Mojito beach (kiezelstrand met bar (lekkere fruitcocktails) & vriendelijke bediening bij de strandstoeltjes met parasols -die zijn gratis na 17u), monolithos castle en dan doorrijden naar de strandjes beneden (hele mooie rit!), de westkust is prachtig en heel rustig! Af te raden: de vlindervallei en de 7 bronnen (héél toeristisch, aanschuiven voor een waterval die droog stond, dus tijdverlies en echt niks te zien!), Lindos (we vonden geen parkeerplaats door de enorme drukte daar, bussen vol toeristen!), Agios Pavlosbaai (mooi, maar klein & DRUK en geen enkel strandstoeltje meer beschikbaar)

Le Case del Merlo

Rijanne
Rijanne Toegevoegd op: 19-8-2017

Italië Sicilië

Het Siciliaanse leven - Wauw! Wat een prachtige locatie. Aan de ene kant de imposante Etna die voortdurend rookt, aan de andere kant de blauwe zee die aanlokkelijk ligt te schitteren. Om je heen wordt je omringt door prachtige wijnhellingen. Hier kom je tot rust. De kamers zijn eenvoudig, maar goed schoon. Er wordt dagelijks schoongemaakt. Het zwembad is heerlijk, met zo'n fantastisch uitzicht is dat echt relaxen. Ook het strand is goed aan te rijden. Je hebt wel een auto nodig, want het ligt nogal afgelegen. Goede uitvalbasis voor het bezoeken van de Etna en Taormina. Blijf zeker eens mee eten, ook dat is een prachtige ervaring!

Villas Delight

Harry en Jose
Harry en Jose Toegevoegd op: 18-8-2017

Griekenland Kreta

Oostelijk Kreta - Wij hebben 14 fijne dagen gehad In Villas Delight. Mooie appartementen met een heerlijk zwembad. Het is, behalve de krekels, waar je overigens gauw aan went, lekker rustig in de omgeving en er is veel privacy. We hebben mooie stranden bezocht, waaronder Ithanos Beach. Een prachtige plek, al moet je wel zelf eten en drinken meenemen, want je kunt er niets kopen. Op de weg ernaar toe zit een prima restaurant. De afstand vanaf het appartement naar de supermarkt (Lidl) is lopend te doen. Ca. 10 minuten lopen, wel langs een redelijk drukke weg. We hebben genoten van heet mooie weer, de mooie kustlijn, bergen en kloven en de vriendelijke mensen in Griekenland.

Eleonas Votsalakia

Luc Arnoldus
Luc Arnoldus Toegevoegd op: 18-8-2017

Griekenland Samos

heerlijke villa - Prachtige kleinschalige accommodatie, zeer compleet ingericht. Een mooi privé zwembad, flink terras met fijne ligbedden en eettafel Je komt hier echt niets te kort. Het eiland Samos is rustig, heerlijke stranden. Je vind hier nog strandjes waar je helemaal alleen zit. Er zijn wat drukkere plaatsen, deze kan je zonder problemen mijden als je dat wilt. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad hier!

Harvest Moon

Dennis en Jeanet
Dennis en Jeanet Toegevoegd op: 18-8-2017

Griekenland Kefalonia

Heerlijke vakantie! - Zijn net een paar dagen thuis , maar verlang nu al terug. We hebben heerlijke weken gehad bij Thassos en Maria. Ze zijn ontzettend lief en gastvrij! Regelmatig stond er iets lekkers klaar in ons appartement als we terugkwamen. Ook verschillende keren eten bij hun besteld, dit smaakte ook erg goed. Als je wil hangt er iedere morgen vers brood aan de deur. Dit is wel erg lekker aangezien de winkels niet erg in de buurt zijn. (grotere supermarkt op ongeveer 15 minuten rijden) Wij hadden met onze 3 kinderen het 4- kamerappartement. Deze was erg ruim en schoon, en van alle gemakken voorzien. De ligging is prachtig, bovenop de berg. Het weggetje er naar toe is vrij stijl, maar dat went vanzelf na een aantal dagen. Vanaf deze plek kan je makkelijk verschillende uitstapjes maken, wij hebben verschillende leuke plaatsjes en strandjes bezocht. Ook een bootje huren in Efimia is een aanrader. Dit was ongeveer een uurtje rijden. Je kan in de rustige baaitjes voor anker gaan en lekker gaan snorkelen. En als je geluk hebt (zoals wij) zie je misschien ook nog wel dolfijnen! Zelfs toen we s'morgens om 6.30 weer moesten vertrekken stond Thassos ons uit te zwaaien! Thuis kunnen we nog nagenieten met een ouzo van Thassos..... (die we mee kregen omdat we hem zo lekker vonden) Wij hebben het hier heerlijk gehad!

Appartementen Mezzao

Natasja Grob
Natasja Grob Toegevoegd op: 17-8-2017

Griekenland Kefalonia

Heerlijk rustige uitvalsbasis - Mezzao is een fijne plek om te zijn. Rustig, heerlijke elke dag wisselende ontbijtjes, hartelijke mensen, een mooi zwembad en zeker ook geweldig uitzicht vanaf je terras. In het appartement zat een mini keukenblok voor een kop thee of simpel gerecht. Het is niet heel groot maar alles is met zorg en aandacht ingericht en belangrijk ook, het werd goed schoon gehouden. Twee keer per week kun je bij het verblijf eten aan een grote tafel en dat was zeker een aanrader. In de directe omgeving zijn voldoende leuke tavernes binnen 5-10 min. rijden om te gaan eten. Remetzo aan vatsa beach met zicht op zonsondergang, captain Nicolas ook met zonsondergang zijn leuke restaurantjes. Dan in Lixouri meer dan genoeg keuze. En tip is ook Tis pareas in Livardo, ca 15 min. rijden net boven Lixouri - geweldige kwaliteit en heerlijke verse vis, een leuk familiebedrijf. Wij vonden het schiereiland mooier dan het toeristische oostelijke deel. Indrukwekkende stranden waren Vouti beach (steile rit over deels onverharde weg!) en Petani beach. De wandeling langs de kust bij Argostoli was magisch, zo beleef je echt het Griekse sfeertje en natuurlijk de schildpadden in de haven bij Argostoli, wow! Absoluut aan te bevelen dus.

Gera's Olive Grove

Pieter
Pieter Toegevoegd op: 17-8-2017

Griekenland Lesbos

Geweldige plek! - Wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie bij Gera's Olive Groove. Daar hadden wij het appartement 2a waarbij je, vanaf het balkon op de 1e verdieping, een prachtig uitzicht hebt over de baai van Gera. Van dat uitzicht geniet je met de zoete geur van vijgen en het getjirp van de Cicades. Er is een gezamenlijke ruimte waar 's-ochtends een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd door Alexandros. Hij brengt je standaard een glas vers geperst sinaasappelsap. Verder is er koffie en thee. Verschillende soorten brood en cakejes, ei, 3 verschillende soorten kaas waaronder zelfgemaakte feta, meloen, tomaat, komkommer, jam en honig. En er is regelmatig een hartig pasteitje en verse vijgen en pruimen uit eigen tuin. In deze ruimte kan je ook terecht gedurende de middag en avond voor een drankje en/of een hapje. Ze serveren onder andere een club sandwich, omelet en een Griekse salade, voor dat laatste betaalden we voor een portie voor 2 personen met brood en water slechts € 4,50. Bij de baai is een klein stukje strand. Het bestaat hoofdzakelijk uit kleine kiezels maar ligbanken van de locatie zijn beschikbaar en er staan olijfbomen voor de schaduw. Het water was heerlijk van temperatuur en helder. Prima geschikt om de hele dag door een duik te nemen of te zonnebaden. Er zijn meer stranden in Lesbos maar omdat we dit voor de deur hadden was er voor ons geen behoefte om naar een ander strand te gaan. De omgeving is erg rustig en het is zeker niet toeristisch, soms waanden wij ons als enigste in de omgeving of op het strand. Het stadje Perama ligt op een steenworp afstand, daar kan je boodschappen doen of eten in een van de restaurantjes, wil je wat meer dan is Mytilini een half uurtje rijden met de auto. De mensen van Gera's Olive Groove zijn hartelijk en door de kleinschaligheid van het geheel en het strand voor de deur heb je het gevoel dat je in je eigen privé resort bent. Kortom, wij hebben genoten van deze twee weken en wij zijn van plan om volgende jaar weer hierheen te gaan

Hotel Monnaber Nou & Spa

Zwanette
Zwanette Toegevoegd op: 17-8-2017

Spanje Mallorca

Wat een heerlijkheid - Eliza's motto waar iedereen rechts gaat, gaan wij links, is bij dit hotel helemaal van toepassing. Weg van de drukte, tegen de bergen van Mallorca aan, zit dit prachtig hotel. We gingen voor het eerst met onze dochter van nog geen jaar op vakantie en we hadden het niet beter kunnen treffen. Een prachtig zwembad, een goede kamer waarbij rekening was gehouden met onze wensen (op de begane grond), tijdens het uitgebreid ontbijt genieten van het prachtige vergezicht, aardige hotelmedewerkers die zachtjes op de deur klopten of ze binnen konden komen; het kon niet op deze vakantie. We hebben onwijs genoten tijdens onze eerste vakantie als gezin! Een echte aanrader.

Solar Egas Moniz

Maurice Kuiper
Maurice Kuiper Toegevoegd op: 17-8-2017

Portugal Costa Verde (Porto)

Een echt vakantiegevoel - We waren overweldigd door de gastvrijheid tijdens ons verblijf. Niets was teveel. Een extra stekkerdoos, een kaart op de post doen,etc. Hartelijke, warme medewerkers. De kamer en het hele hotel trouwens, waren perfect schoon. Super lekker en uitgebreid ontbijt. Het hotel is na 4 jaar restauratie (van een oud landhuis) nu 3 jaar in gebruik.Er is niet bezuinigd op materiaal en inrichting. Zeer smaakvol. Een prachtige standplaats om de mooie steden in de buurt (Amarante, Braga en uiteraard Porto te bezoeken of de zee/ rivier de Douro. Wat een verschrikkelijk lief, vriendelijk en gastvrij land met een indrukwekkend wegennet.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen